onsdag 3. mars 2010

Mood




I går var vi på en tekstil-fabrikk som heter Mood med klassen. Den er kjent fra blant annet Project Runway USA og blir brukt av flere kjente designere som Marc Jacobs, DVF og Armani. Den ligger på 225 West 37th street mellom 7 og 8 avenue og rommer tre store etasjer! Disse tre etasjene er stappfulle av tekstiler i alle mulige farger og kvaliteter. Veldig morsomt å se hvor stort utvalget var!







Etterpå dro vi på en kjempekoselig kafe ved skolen som heter Le Pain Quotidien som er litt a la United bakeries hjemme. De har bare økologiske produkter, altså ble jeg veldig skuffet da jeg har et stort behov for cola iblant.. Men god mat var det, og de har verdens beste kakao! Kaféen ligger på 100 Grand street som er i et bra shopping-område, så et godt alternativ til Starbucks hvis du vil ha noe å spise mellom slagene! Du finner også samme kafé fere steder i byen.



3 kommentarer:

  1. så heldige dere er som er i N.Y! er det økonomi og moteledelse dere går ?:) hadde utrolig lyst til det selv.. hehe

    SvarSlett
  2. Ja kurset heter Moteledelse hvor fagene er Engelsk business, Moteledelse og Markedsføring. Jeg er veldig glad for at jeg valgte det =)

    SvarSlett