mandag 8. februar 2010

oppdatering!!


Byen er helt fantastisk, det er så utrolig mye kult og se og masse hyggelige mennesker her! Vi har vært på kule restauranter, sett Westside story på Broadway, vært på rebusløp rundt på Manhattan, vært på shopping og litt på party. Det er helt ålreit det altså! 

                                                          halla
Mmm, muffin fra Magnolia bakery
Solen skinner på oss i New York
Jau, er ikke ordentlig helaften uten limo!!

Ute og spiser på Ajna bar (tidligere kjent Buddha bar)


Her går dagene i ett altså!! Første møtet med byen var kanksje ikke akkurat det jeg hadde håpet mest på, men nå har vi endelig fått ordnet oss et supert sted å bo :D Vi bor i Silvertowers i 7 etg på West 42nd street på 11th ave og koser oss veldig! Her er noen bilder:

Klesskapet til benedicte og meg
Frokost
soverommet til kjersti, mathilde og anni
kjøkken
shoerack

Yeah, nok skryting av leiligheten for denne gang!!


I dag hadde vi 1. skoledag!! Oppmøte kl 10 i kinosalen på Tribeca. 1. time hadde vi moteledelse med foreleseren vår Ida Eritsland. Hun har vært modell og jobbet i motebransjen i 10 år! Dette faget virker bare kjempegøy og interessant :D Så hadde vi lunsjpase 1 time, men den gikk bort til litt shopping i Open ceremony! OMG så mye fint! og til en veldig bra pris hvis man sammenlikner med hva vi er vant med i Norge :D Så hadde vi en time med markedsføring med foreleseren vår Ulf Stigen. Dette faget tror jeg at jeg kommer til å like veldig godt. 

Etter skolen dro vi til Magnolia bakery i Bleecker street og spiste muffins! Nam, men skal nok ikke kjøpe for mange av de.. Noboen til bakeriet var Marc by Marc Jacobs! Der ar det mange fristelser, men ble ikke akkurat no storshopping. Senere! haha

I kveld skal vi ut på et sted som heter Greenhouse! Det blir gøy :D 

XOXO 




1 kommentar:

  1. SMUDE PICS!!! ville babes!

    ser ut som en bra smude babes du er med=) hører de rider hardt og kjører stil: limmo=)

    SvarSlett